Nieuws & beurzen

Dialex Biomedica zet nieuwe divisie op: Dialex InfraCare

De ervaring van de COVID19-pandemie heeft de perceptie van gezondheidswerkers over infectiepreventie fundamenteel gewijzigd. Om de overdracht van het virus te stoppen was meer nodig dan steriele procedures, goede ontsmetting van de omgeving en feilloze handhygiëne. Het begrip de “bubbel” werd dé vertaling van een veilige omgeving met zuivere lucht en de nodige barrières waarbinnen men hygiënisch verantwoord kan verblijven en werken.

Dialex Biomedica heeft hiertoe haar productgamma binnen infectiepreventie consequent uitgebreid en zo ontstond Dialex InfraCare voor investeringen die een structurele bescherming bieden en u niet alleen helpen om handhygiëne beter toe te passen, maar ook een veilige patiëntbubbel, zuivere lucht en een snelle quarantaine-omgeving te realiseren en zo infecties te vermijden.

Lees meer

Nieuwe ontwikkeling van een desinfectieproduct met het PT4 label

Dialex Biomedica heeft de distributie aanvaard van LifeClean®, een product dat beschouwd wordt als een doorbraak in de reiniging en ontsmetting van oppervlakken en materiaal in keukens en de gehele voedselketen. LifeClean® dankt zijn bijzondere biocide werking aan het actieve bestanddeel chloordioxide, maar bevat geen alcohol of formaldehyde en evenmin chloorderivaten zoals hypochloriet. Daardoor blijven na gebruik geen schadelijke stoffen over, maar enkel zout en water en is LifeClean® één van de weinige volledig duurzame biociden. LifeClean® is klaar voor gebruik en is geklasseerd als volledig onschadelijk.

Lees meer

Bezoek ons op de volgende beurzen

Dialex Biomedica is aanwezig op de volgende beurzen:

  • BICS symposium - How clean is clean, Royal Library of Belgium-Brussels, 28 maart 2024  
  • VVOV JAARSYMPOSIUM, Thermae Palace Oostende, 18 en 19 april 2024
  • Rencontres Internationales Francophones des infirmiers et infirmières en hygiène et prévention du risque infectieux, Louvain-la-Neuve, 16 en 17 mei 2024
  • NVKVV Week van de Verpleegkundigen, Kursaal Oostende, 30 september tot en met 4 oktober 2024 
  • VBVK Congres, Sunparks Mol, 28-29 november

Lees meer