Producten in de kijker

KwickScreen®

KwickScreen® vormt een harde en veilige barrière tussen uw patiënten en combineert, in tegenstelling met concurrerende producten, een hard oppervlak met een uiterst eenvoudig oprolsysteem, in een modern en aanpasbaar design. Het niet-poreus oppervlak herbergt minder bacteriën en is 8 maal schoner dan gordijnen. Het kan gemakkelijk en in één beweging gereinigd en ontsmet worden en heeft één enkel contactpunt zodat de besmette zone afgelijnd en erg beperkt is.

Productfiche

Elers antimicrobiële wegwerpgordijnen

De antimicrobiële wegwerpgordijnen van Elers Medical zijn behandeld met een op zilverionen gebaseerde bewezen effectief antimicrobiële chemische stof. Dit helpt direct om de overdracht van pathogenen van het oppervlak van het gordijn naar de patiënt of het personeelslid te verminderen. Onafhankelijk getest volgens internationaal geaccepteerde textielnormen – AATCC 100 en AATCC 147 is niet alleen het oppervlak van het gordijn maar ook inherent de stof op zich antimicrobiëel. 100% recycleerbaar vormen ze het veilig en economisch alternatief voor het klassieke patiënten gordijn.

Productfiche

ISOLATIEHOUDERS

Isolatiehouders 2 en 3 handschoendozen om persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, maskers, beschermjassen, brillen, enz. in op te bergen.

De houders kunnen met een speciaal ontworpen deurhanger (afneembare haak) aan de deur van de isolatiekamer of aan een vaste haak naast de deur opgehangen worden.