Product range Infusion Therapy Disinfection Hand and Skincare Quality Medical devices

Welkom bij Dialex Biomedica

Dialex Biomedica nv richt zich met haar producten voornamelijk tot de gezondheidszorg. Zij verdeelt enerzijds producten voor infusie en transfusie op medisch chirurgisch gebied en anderzijds producten voor infectiecontrole.

Voor het infusie- en transfusiemateriaal is Dialex Biomedica de Benelux partner van PMH Portugal, fabrikant van medische hulpmiddelen voor infusie en transfusie. Het betreft hoogkwalitatieve producten waarbij maatwerk één van de grote troeven is. Al deze producten zijn bovendien volledig DEHP vrij (zonder ftalaten).

Productgroepen binnen het gamma infectiecontrole zijn de gekende DAX producten voor handontsmetting, huidreiniging en huidverzorging, Clinell voor oppervlakteontsmetting en reiniging, beschermende kleding, handschoenen & handschoenhouders en (antibacteriële) washandjes en haar waskappen (wassen zonder water).

Producten in de kijker

Clinell alcoholhoudende doekjes met 2 % chloorhexidine

Clinell alcoholhoudende doekjes met 2 % chloorhexidine

Voor de ontsmetting van niet-invasieve medische hulpmiddelen, zoals centraal veneuze en arteriële katheterhubs en poorten, perifere katheters, naaldloze bijspuitpunten, 3-wegkranen en het flesdopje van hemocultuurflesjes. Het kan ook gebruikt worden als onderdeel van een medische procedure, bv. als ontsmettingsdoekje vóór injecties.
CE 0473

bekijk productfiche

Antibacteriële washandjes en haar waskap

Antibacteriële washandjes en haar waskap

Ter vervanging van het moeizaam wassen van de MRSA patiënt met water en ontsmettende zeep, bieden wij onze antibacteriële wassen zonder water producten aan. Deze producten zijn zeer gebruiksvriendelijk en tijdsbesparend en verwijderen en doden de MRSA bacterie van de huid. Ook beschikbaar om enkel hygiënisch te reinigen.

Clinell Universele Ontsmettingsspray

Clinell Universele Ontsmettingsspray

Niet-alcoholisch product dat oppervlakken van niet-invasieve medische hulpmiddelen ontsmet en reinigt. Bewezen bactericide, fungicide, tuberculocide en virucide werking.
Identiek dezelfde formule ook beschikbaar in doekjes.
CE 0473

bekijk productfiche